Koordynowanie zadań zespołu, delegowanie zadań, szkolenie, nadzorowanie przestrzegania standardów jakości i bezpieczeństwa; ubój i obróbka poubojowa zwierząt i rozbieranie tusz; przygotowywanie i przerabianie mięsa i podrobów na wyroby wędliniarskie zgodnie z instrukcjami i recepturami, przy zastosowaniu narzędzi ręcznych oraz różnego rodzaju maszyn i urządzeń; przeprowadzanie operacji technologicznych związanych z produkcją; pakowanie, magazynowanie i przygotowanie wyrobów do dystrybucji; ładowanie i rozładowywanie pojazdów, pojemników wózków; obsługiwanie maszyn i urządzeń oraz sprzętu i aparatury.Godziny pracy: 6-14, 14-22, 22-6
Wymagania konieczne:Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania inne:WYMIAR CZASU PRACY- 3 zmiany 6-14, 14-22, 22-6 160 GODZIN W MIESIĄCU; WYNAGRODZENIE MIESIĘCZNE WYLICZANE JEST PROPORCJONALNIE DO PRZEPRACOWANYCH GODZIN W MIESIĄCU.
Miejsce pracy:Olsztyn
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:od 30,50 PLN